Benesta Acıbadem Sembolü

Zamansız Tasarımın İmzası

15 Ağustos 2022 09:31

Günün sonunda her şeyden uzaklaşıp evin anahtarını çevirip kendimizle kalmak istediğimiz yer… Kendi konforumuzu, kendi çizgimizi ve kendi ihtiyaçlarımızı belirlediğimiz kendimizle vakit geçirebildiğimiz alan: Yuvamız.

Eminim kendimizce yüklediğimiz yüzlerce anlamı vardır bu kavramın. Kişisel tercihlerimiz, alışkanlıklarımız evimizin dinamiğiyle ilgili ilişkin kararlar almamızda bize yardımcı olur. İçinde bulunduğumuz dönemin yansımaları evimizin her bir nüansı olarak karşımıza çıkar. Hızlı tüketen, hızlı değişen ve kısa vadeli hazlar ile bütünleşen bir yaşam stiline sahip olduk artık. Modanın değişkenliği bu hızlı tüketim ve kısa vadeli haz duygularıyla bütünleşir oldu. Üstümüze giydiğimiz t-shirtten elimize aldığımız telefona kadar her şeyin bir modası varken girdiğiniz evin çizgisi ve tasarımının olmaması elde değil…

 

Benesta Acıbadem’in öngörülü dizaynı, tasarım çizgisi ve minimalist yaklaşımı her zaman daha fazlasını isteyen biri için ‘daha ne olabilir?’ dedirttirecek.

Asla modanın bir parçası olmamış ‘doğanın’ fütürist yansımalarına açılan pencereniz ile zamansız her zaman nefes alan, yeşil ile sarmalanmış bir yaşam alanına sahip olmanın hazzını tarif edebilmemiz mümkün değil, YAŞAMAK LAZIM!

Her zaman doğanın içinde, doğada kadar ferah ve aydınlık bir yaşam alanında olmanın yaşattığı keyifli deneyim Benesta Acıbadem’in mimari yaklaşımı ile benzersiz ‘dünyada ilk’ olarak nitelendirilebilecek bir yaşam alanı sunuyor. Benesta’nın fütürist bir yaklaşımla dizayn edilen, mimari açıdan zamanla eskimeyecek, değer kaybetmeyecek ve klasikleşecek, görünümü yıllandıkça daha dikkat çekici hale gelecek yapısal öğelerle tasarlanan projenin cephe ve yapı özelliği, her m2’si özenle tasarlanmış ve fonksiyonlarla zenginleştirilmiş bir yaklaşımla desteklenmiştir.

Aileniz, yuvanız ve gelecek nesilleriniz için fazlasını vadeden aklınızdan silinmeyecek deneyimlerle fazlasını asla aramayacağınız zamansız tasarımın mimari dokunuşu ile Benesta Acıbadem hikayenizi yeniden yazıyor.