Benesta Acıbadem Sembolü

Benleo Park

14 Ağustos 2022 12:22

Bir düş var içimizde; yeşilinden mavisine gerçek olmayı bekleyen… Sonsuz bir dünyaya açılan, düşlerimizde hep yaşattığımız bambaşka bir evren…

Yanınızda düşleriniz, karşınızda BenLeo Park varsa; sabah kahvemizin ilk yudumunu alırken pencerenin arasından vuran bir ışık hüzmesi çarpar gözümüze, derin derin çekeriz içimize; tertemiz, mis gibi o eskiden çok iyi bildiğimiz safi doğanın kokusunu içimize… Yeniden doğmanın, yeniden doğa ile canlanıyor olmanın, yeşilinde kendimizi bulmanın farkına varırız işte tam da o zaman!

 

Kapının eşiğinden dışarı adımımızı attığımız an, bu düşün tam ortasında bulmanın deneyimi daha önce bulamazdı sizi; çünkü BenLeo Park bir ilk!

Doğayla bağ kurmaya, doğada yaşamaya ve doğada büyümeye alışığız aslında… Öyle bir dönem ki çalışma temposu, şehrin kaosu ve şehirleşme bizi büsbütün kopardı doğanın kucağından. Yuvamız çoğu zaman dört duvarla çevrili sadece kapısı şehrin bu kaosuna açılan bir yer oluverdi. Derinden derine özlemine duyduğumuz yeniden yeşilin ve doğanın kucağına dönmeye olan arzumuz bir düş olarak kaldı sandık.

 

BenLeo Park ile ‘’yeniden eve dönüyoruz.’’

Şehrin temposundan kaçmaya fırsat bulamadığımız ama özlemini en derinden hissettiğimiz doğanın kucağında yeni bir gelecek yazmanın fırsatını ayağınıza getiriyoruz. Aileniz, sevdikleriniz ve miniğinizle yeniden doğayla iç içe olmanın birlikte vakit geçirmenin, sosyalleşmenin ve aklınızdan çıkmayacak ‘anlara şahitlik ederek bir gelecek yazmanın mümkün olduğunu söylüyoruz aslında.

İşten eve döndükten sonra sevdiğinizin elinden tutup tüm o yeşilin içerisinde toprağına tüm enerjinizi verdiğiniz, göl kenarında şehrin içinde yeniden maviyle buluşabildiğiniz bir yaşam alanı…

Hafta sonu miniğiniz ile parkında koşturabilecek, uzun yollar boyu bisiklet sürebilecek, ekstrem sporlar yapabilecek; ağaçlarında, toprağında yetişmiş meyvesinde, doğanın ta kendisinde BenLeo Park’ta hikayenizi yeniden yazacaksınız. Durmadan akan bir hayat içerisinde; BenLeo Park’ta yeniden bir hikaye yazmak için hala çok geç değil!