Benesta Acıbadem Sembolü

Yeniden Doğa ile Buluşma

14 Ağustos 2022 17:00

Dünya dijitalleşiyor, hepimiz bu dijitalleşen yeni dünya düzeni içerisinde yepyeni bir kültüre evriliyoruz. Kapalı odaların ardında sanal gerçekliğe hapsolmaktan bahsediyorum aslında… Küçük yaşlardan itibaren eline verdiğimiz telefonla miniklerimizin dünya algısının; o eski -bizim bildiğimiz- çocukluk hatıralarımızdan çok uzak bir yere yerleştiriyoruz hem de.

O eski çocukluk rüyalarımızda hala dut ağacının tepesinde bir dalından bir dalına atlarken, bahçelerde koştururken, yorgunluğunda soluklandığımız dere kenarında izlerini taşıdığımız anlarımız var. Doğallığında; yeşilinde, gökyüzüne uzanan mavisinde her tonuna aşina olduğumuz o eski dünyamızın izlerini hayal gücümüzde buluyor olduk…

 

Doğanın içinde en gerçek halimizle tanışmıştık oysa biz!

Küçük odaların, havalandırma boşluklarına bakan pencerelerinde çocukluğumuzdaki manzaraların, doğallığın, özgürlüğün hatıralarıyla yetinir olduk. Başımızı öne eğip elimizdeki cihaza bakarak geçirdiğimiz günlerden kafamızı kaldırıp yeşile bakmayı unuttuk!

Şimdi İstanbul’un kalbi Acıbadem’de bizleri dijital çağın olumsuzluklarından uzaklaştıracak, çocukluğumuza kavuşturacak bir hayat yükseliyor.

Benesta Acıbadem iki futbol sahası büyüklüğünde bol yeşilliğin, bol yeşil havanın ve bolca hayal gücünün olduğu bambaşka bir evreni mümkün kılıyor. Nesilden nesile değişen ve bir telefon ekranında tıkılıp kalarak gerçekliğin dışında sürüklenmeye mecbur bırakılmış bir neslin tüm düzenini yeniden tasarlıyor. Miniklerimizin kafasını bu uzak bambaşka bir gerçeklikten kaldırıp yeşilinde koşuşturduğu, taze meyvesini dalından kopardığı bir evrenin içine getiriyor.

 

Benesta Acıbadem Geleceğinize Yeniden Yön Veriyor

Doğanın içinde yeşiliyle, elini uzatsan kucaklayabileceğin gökyüzünün mavisiyle, dalındaki meyvesiyle içimizde yitirdiğimiz tüm bu duyguları yeniden yeşertiyor. Miniğimizin geleceğine yön verirken yeniden kendini tanıyan ve hayal kurabilen bir neslin geleceğini inşa ediyor.

Tüm bu ayrıcalıkların yaşandığı Benesta Acıbadem dünyasına siz de dahil olmak istemez misiniz?