Benesta Acıbadem Sembolü

High End Mansions ile Şehir İçinde Müstakil Yaşam

13 Mart 2023 07:51

Şehrin gürültüsünden uzak, müstakil bir evde yaşamak her insanın hayali. Hareketi kolaylaştıran ve özgürlüğü artıran müstakil evler, sahip oldukları ayrıcalıklı özelliklerle tercih nedeni. Ancak müstakil yaşam denildiği zaman, çoğu kişinin aklına müstakil binalar gelir. Oysa Benesta Acıbadem projesinin bir parçası olan High end Mansions ile şehrin içinde de müstakil bir yaşam sürebilmek mümkün. Korunaklı terasları, yüksek tavanları ve arakat dubleksleri ile müstakil bir evde olması gereken tüm ayrıcalıklara sahip olan bu proje ile artık şehirler daha yaşanabilir. 

Dubleks ev modelleri arayanların ihtiyaç duyabilecekleri her türlü ayrıcalığa sahip olan High End Mansions mimarisi ile lüks yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz. Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, oyun alanları ve çok amaçlı salonlar gibi pek çok olanak sunan ve doğa ile iç içe yaşama şansı tanıyan bu proje ile hayalinizdeki yaşama kavuşabilirsiniz. Herkese hitap eden Benleo Park konsepti adlı blog yazımızı da detaylı olarak inceleyebilirsiniz. 

Apartman Dairesinde Müstakil Ev Planları  

Müstakil evler genellikle diğer yapıların uzağında, komşulardan bağımsız bir yaşam sürebilmeyi vaat eder. Müstakil ev modelleri ve planları genellikle az katlı, tekil yapılar şeklinde tasarlanır. Farklı bir konsept ve ayrıcalıklı bir mimariye sahip olan High end Mansions ise apartman dairesinde müstakil ev deneyimi yaşatabilmek için tasarlandı. Müstakil bir evin sahip olması gereken tüm nitelikleri bünyesinde barındıran, buna karşın apartmanın da bir parçası olan bu eşsiz proje ile yaşam kalitenizi artırabilirsiniz. Gösterişli ve seçkin bir mimariye sahip, yüksek tavanlı, çatı katı ve arakat dubleks daire seçenekleri sunan bu proje ile yaşamınıza ayrıcalık katabilirsiniz. 

Manzaralı Çatı Katı Dubleks Ev 

Müstakil evde yaşamak isteyenlerin en büyük beklentilerinin başında, doğa ile iç içe olmak yer alır. Şehrin kirli havasından ve gürültüsünden uzak kalabilmek ve her sabah pencereyi doğaya açabilmek, pek çok hastalığın kaynağı olan stresten kurtulabilmek adına son derece önemli. High end Mansions, çatı dubleks ev modelleri ile şehrin içerisinde de böyle bir yaşamı mümkün kılıyor. Geniş yeşil alanlarla ve sosyal olanaklarla donatılmış olan Benesta Acıbadem projesi, doğayı şehrin göbeğinde de ayağınıza getiriyor. Bir dubleks daire içerisinde olması gerekenlerden çok daha fazlasını barındıran High end Mansions konsepti ile, yaşama daha güzel bir pencereden bakabilirsiniz. Her sabah manzaraya karşı kahvenizi yudumlayabilir, doğanın verdiği huzuru derinden hissedebilirsiniz. 

Ara Kat Dubleks Ev 

 Dubleks daire denildiği zaman genellikle çatı katları akıllara gelse de pek çok ilke ve ayrıcalığa imza atan High end Mansions mimarisinde ara kat dublekslere rastlayabilmek de mümkün. Arakat dubleks ev planları ile her katta dubleks konforunu yaşayabilirsiniz. Çatı katı dubleksleriyle büyük benzerlik gösteren bu projede, ayrıcalıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz. Ara kat dubleks daireler, normal dairelere göre daha geniş bir yaşam alanı sunar. Bununla birlikte dubleks ev modelleri içerisinde bulunan pek çok ayrıcalığı da deneyimleyebilmeye olanak tanır. 

Yüksek Tavanlı Dubleks Ev 

Yüksek tavanlar, dubleks evler ile müstakil evlerin ortak özelliklerinden. İnsanın içini genişleten ve ferahlık hissi yaratan yüksek tavanlar, aynı zamanda görünüm olarak da son derece estetik. Yüksek tavanlar, aynı zamanda psikolojik olarak da rahatlama hissi yaratan tasarımlardan. High end Mansions projesinde yer alan dubleks dairelerde de tavan yüksekliği normal dairelerden daha fazla. Şehrin içinde ayrıcalıklı bir yaşam hazzı sunan yüksek tavanlı dubleks evler ile konforlu bir yaşam sürebilir, yaşamın ferahlığını hissedebilirsiniz.